Допир убавина

Beauty. Hair. Spa.

Допир убавина

Beauty. Hair. Spa.

Допир убавина

Beauty. Hair. Spa.

Допир убавина

Beauty. Hair. Spa.

Допир убавина

Beauty. Hair. Spa.

Салонист - Допир Убавина.

Наша мисија е да бидеме пример за чиста и етичка нега за личната убавина на нашите клиенти

Салонист креира совршени искуства за сите возрасти, пресликани преку највисоките стандарди за квалитет при изборот на козметичките и фризерските услуги. Обезбедуваме комфор,иновации и задоволство преку нашата најсовремена програма на козметички услуги.

За Нас

Пакет услуги

Премиум услуги за разубавување одбрани според највисоките стандарди за квалитет

Новости

Дознајте што е ново кај нас
Оглас за вработување

Вработуваме фризер и козметичар. Прочитајте повеќе за условите и потребните квалификации.

Повеќе
Thalgo третмани за здрава и витална кожа

Ви ги претставуваме нашите нови Thalgo третмани за нега на кожата на лицето и новиот Thalgo антицелулитен третман за тело.

Повеќе

Контакт информации

Посетете не!
Закажи Закажи