Известување

Од Content11 Март 2020

Почитувани клиенти,

Поради настанатата ситуација како и поради дејноста на салонот за убавина Салонист со која секој наш вработен е во директен контакт со секој клиент Ве известуваме дека од утре 11.03.2020 салонот нема да работи.

Сите закажани термини ќе ги одложиме по завршување на мерките од Министерството за здравство. Наша мисија е да бидеме пример за чиста и етичка нега и хигиената и здравјето на нашите клиенти се на прво место. Само заеднички можеме да се заштитиме и да го заштитиме јавното здравје. Јавното здравје е наша заедничка одговорност. Секој од нас може да придонесе за спречување на ширењето на вирусот и е должен одговорно да се однесува.

Тимот на Салонист.

e1e522f6f57de231ba45db5dcc1a3701.jpg