Keratin Therapy третмани за мазна и сјајна коса

Од Kara527 Јануари 2020

33.png

Keratin Therapy третман за обнова на косата - Иновативен третман со кератински комплекс во комбинација со бабасу масло, кој ја прави косата мазна, сјајна и лесна за расчешлување во период од 2-4 месеци. Третманот длабински ја негува и хидрира косата и спречува нејзино сушење.

Резултатот е долготрајно обновена, мека и сјајна коса.

Keratin Therapy третман за трајно исправување на косата - Кератинскиот комплекс во комбинација со бабасу маслото ѝ го враќаат сјајот на косата. Иновативниот третман има долготрајно дејство на исправување во период од 2-4 месеци.

Резултатот е сјајна и права коса во период од 2-4 месеци.

Двата третмана не содржат парабени.

Соодветни се за сите типови на коса.