Loreal Powermix третман за обнова на коса

Од Салонист27 Декември 2019

news-post-1.jpg

Персонализиран третман подготвен пред самото нанесување според индивидуалните потреби.

Затоа што косата на секоја жена е уникатна, различна според неколку критериуми: тип на коса, претходно третирање и рутини за домашна нега, соодветниот микс од Loreal Series Expert се одбира непосредно пред третманот според потребите на косата на клиентите. Миксот се прави пред третманот со цел да ги задржи сите активни хранливи состојки (Б6, биотин, кератин, глуцерол, липиди и др.).

Резултатот е длабински обновена, мека и сјајна коса.