Оглас за вработување

Од Салонист03 Февруари 2020

web2_vrabotuvanje.jpg

ВРАБОТУВАМЕ:

 • фризер
 • козметичар

Нудиме:

 • работа во пријатен модерен амбиент
 • квалитетни продукти и материјали за работа
 • пријатна работна атмосфера
 • платени обуки за доусовршување
 • редовна плата 18,000 ден. + бонуси

РАБОТНА ПОЗИЦИЈА - ФРИЗЕР

Потребни квалификации:

 • работно искуство
 • позитивна личност
 • желба за професионално усовршување

РАБОТНА ПОЗИЦИЈА - КОЗМЕТИЧАР

Потребни квалификации:

 • работно искуство (познавање на изработка на маникир, педикир и масажа)
 • позитивна личност
 • желба за професионално усовршување

Испратете ни го Вашето CV на е-mail или на нашата Facebook/Instagram страна. За дополнителни информации, слободно контактирајте не на наведениот телефонски број.

info@salonist.mk

072 247 565

Facebook: Salonist - Beauty, Hair & Spa

Instagram: salonist.beauty

Ја очекуваме Вашата апликација!

*Огласот е активен до 29 февруари 2020.