Роденденски промоции!

Од Content02 Ноември 2020

По повод нашиот прв роденден сакаме да ви се заблагодариме за лојалноста! Креиравме роденденски промоции во Salonist - Beauty, Hair & Spa. Славиме роденден цел месец ноември и со секоја роденденска услуга подаруваме заштитна маска.

Наша мисија е да бидеме пример за чиста и етичка нега и хигиената и здравјето на нашите клиенти се на прво место.

Благодарни сме на сите кои изминатава година беа со нас!

IMG-8316.jpg