Руски педикир STALEKS PRO

Од Content01 Мај 2021

НОВО во Salonist !️ Rуски педикир со најсовремени алатки ‼️ Најнова техника за комплетна обработка на нокти и заноктици и отстранување на наслагите на стапалата со алатктите на STALEKS PRO.

✨Педикирот се изработува со електрична машинка со професионални дискови за секој клиент засебно. ✨Хигиената и негата во нашиот салон е на највиско ниво сите материјали за работа се стерилизирани и се исклучиво за една употреба. ✨Овозможуваме квалитетна и безбедна услуга за нашите клиенти.

Повеќе информации и закажување термини на: ☎️ 02 2477 726 ⠀ ? 072 247 565 ⠀