Третмани за слабеење и обликување на тело во Салонист

Од Content19 Мај 2020

VACUSLIM 48 во Salonist - Beauty, Hair & Spa !

Обликување на вашето тело, слабеење и детокс со третманите Vacuslim48

✨Ефикасна метода за слабеење и елиминација на целулитот во неколку чекори: 1.Мерење на обем на клиентот

  1. Нанесување на посебен серум (THERMO SLIMMING SERUM) и крема на тело (SLIMMING & FIRMING CREAM)
  2. Вакумирање во кеса 30мин
  3. Одмотување и 10мин антицелулитна масажа со антицелулитно масло.
  4. Мерење на обем после третман

✨ Видливо намалување на обем по првиот третман ефикасен за забрзување на процесот за слабеење. ✨Подобрување на изгледот на кожата и тонусот по серија третмани ✨ Елиминира вишок течности ✨Липолиза (разградување на масни наслаги ) ✨Вакум на тело со ефект на сауна и пресо ефект ✨Лимфна дренажа ✨Третманите се прават на растојание од 48часа( два дена).

За лето без целулит‼️

Еден третман поединечно чини 1200ден.

Пакет од 6 третмани за 6000ден. Пакет од 3 третмани 3000ден.

Закажување на: ☎️02 2477 726 ?072 247 565