Новости

Дознајте што е ново кај нас
Роденденски промоции!

Славиме прв роденден!

Повеќе
Третмани за слабеење и обликување на тело во Салонист

VACUSLIM 48 во Salonist - Beauty, Hair & Spa! Обликување на вашето тело, слабеење и детокс со третманите Vacuslim48

Повеќе