Новости

Дознајте што е ново кај нас
Keratin Therapy третмани за мазна и сјајна коса

Иновативни кератински третмани за измазнување и враќање на сјајот на косата.

Повеќе
Loreal Powermix третман за обнова на коса

Персонализиран третман подготвен пред самото нанесување според индивидуалните потреби.

Повеќе