Услуги

Премиум услуги за разубавување.

Маникир

Класичен маникир

25 минути

Обликување на нокт, грижа за кутикули, крема за нега на дланки.

400 ден.

Маникир

30 минути

Обликување на нокт, грижа за кутикули, крема за нега на дланки, лакирање на нокти во боја по избор.

500 ден.

Маникир со Гел лак/Француски маникир

45 минути

Обликување на нокт, грижа за кутикули, крема за нега на дланки, лакирање на нокти со долготраен Гел лак со боја по избор.

650/650 ден.

Маникир со Гел

60 минути

Обликување на нокт, грижа за кутикули, крема за нега на дланки, обликување на нокти со долготраен Гел со боја по избор.

900/1000/1200 ден.

Салонист Маникир

55 минути

Обликување на нокт, грижа за кутикули, пилинг на раце, крема за нега на дланки, лакирање на нокти со долготраен Гел со боја по избор.

1000 ден.

Маникир за мажи

25 минути

Обликување на нокт, грижа за кутикули, крема за нега на дланки. 1000 ден.

1000 ден.

*Додатна услуга Парафин на раце.

200 ден.

Депилација

Депилација на цели нозе

40 минути

Депилација со ладен восок за една употреба, нанесување на масло и крема после депилацијата.

400/600 ден.

Депилација на раце

20 минути

Депилација со ладен восок за една употреба, нанесување на масло и крема после депилацијата.

250 ден.

Депилација на интима

20 минути

Целосна или делумна депилација на интима со топол восок за една употреба.

250 ден.

Депилација на пазуви, стомак, надусници и обликување на веѓи

10 минути

400/600 ден.
(Мажи)

Депилација на нозе

700 ден.

Депилација на раце

300 ден.

Депилација на цел грб

600 ден.

Депилација на гради и стомак

600 ден.

Фризер

Шишање

Миење коса, обликување

400 ден.

Фенирање на коса

Миење на коса, обликување и фенирање со четки

300 ден.

Фенирање со локни

400 ден.

Виткање локни со преса

Миење на коса и виткање

400 ден.

Бојадисување на коса

800/1000/1200 ден.

Бојадисување на корен

500 ден.

Шатирање коса со фолија прамен

50/70 ден.

Плетенки

600 ден.

Свечена фризура

800 ден.

Шишање мажи

250 ден.

Третмани на коса

500 ден.

Педикир

Класичен Педикир

30 минути

Отстранување на сува кожа на стапалото, пилинг на нозе, обликување на нокт, крема за нега на нозе.

500 ден.

Педикир

40 минути

Отстранување на сува кожа на стапалото, пилинг на нозе, обликување на нокт, крема за нега на нозе, лакирање со обичен лак во боја по избор.

600 ден.

Педикир со Гел лак

50 минути

Отстранување на сува кожа на стапалото, пилинг на нозе, обликување на нокт, крема за нега на нозе, лакирање на нокти со долготраен гел лак во боја по избор.

800 ден.

Педикир за мажи

50 минути

Отстранување на сува кожа на стапалото, пилинг на нозе, масажа, обликување на нокт, крема за нега на нозе

600 ден.

Спа третман

Масажа релакс

60 минути

1000 ден.

Масажа релакс

50 минути

500 ден.

Пилинг на тело

600 ден.

Антицелулитна масажа

500 ден.

Освежителен третман на лице

60 минути

800 ден.

Масажа на лице

400 ден.

Шминка

Шминка со високо квалитетни производи

2000 ден.