За нас

Наша мисија е да бидеме пример за чиста и етичка нега за личната убавина на нашите клиенти.

Салонист креира совршени искуства за сите возрасти, пресликани преку највисоките стандарди за квалитет при изборот на козметичките и фризерските услуги. Обезбедуваме комфор, иновации и задоволство преку нашата најсовремена програма на козметички услуги.
 Наша мисија е да бидеме пример за чиста и етичка нега за личната убавина на нашите клиенти.

Хигиената, грижата за себе и здравјето како начин на живот, со користење на чисти и квалитетни производи и материјали кои носат оптимална нега, задоволство, релаксација и разубавување во нашиот салон. Нашата визија е да бидеме водечки препознатлив бренд за чиста и етичка лична убавина помогната од нашиот креативен тим.

Нашиот тим

Тимот што е заслужен за задоволството на нашите клиенти

Тања

Сандра

Маја

Марија

Ема